Tag archive for ‘teuta’
By On Tuesday, June 4th, 2013
0 Comments

Fjala e kryetares, Teuta Arifi në hapjen e Festivalit ndërkombëta

 Fjala e kryetares, Teuta Arifi në hapjen e Festivalit ndërkombëta Të nderuar mysafir , Regjisor dhe aktor, Të dashur qytetarë, Nuk ka dyshim që misioni i kulturës në shoqëri, është i shenjtë, është More...

By On Sunday, February 17th, 2013
0 Comments

Teuta ARIFI: Fund fjalëve premtuese, t’i përvishemi punës

Nëse dilema e qytetarëve të Tetovës sot në shekullin 21 është a do të furnizohen nesër me ujë të pijshëm për disa orë, a do të çlirohet qyteti nga agresioni i mbeturinave dhe a janë të sigurta More...

By On Thursday, February 7th, 2013
0 Comments

Teuta Arifi në vizitë zyrtare në Shqipëri

Teuta Arifi në vizitë zyrtare në Shqipëri  · Me ftesë të ministres për eurointegrime të  Republikë  së  Shqipërisë , Majlinda Bregu, zëvendës kryeminstrja për çështje evropiane Teuta More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close