Tag archive for ‘strug’
By koshtovalia On Sunday, March 24th, 2013
0 Comments

BDI pohon: Në epërsi në Tetovë, Çair, Pllasnicë…

Partia Bashkimi Demokratik për Integrim, BDI ka informuar për epërsi në rundin e parë në komunat Çair, Tetovë, Pllasnicë, po dhe në shumë komuna tjera. “Nuk mund të konstatojmë se cili do jetë epilogu, More...

By koshtovalia On Sunday, March 24th, 2013
0 Comments

Partitë shpallin fitore, Kërçovën e fitojnë shqiptarët?

Pas mbylljes së vendvotimeve për zgjedhjet lokale në Maqedoni, shtabet zgjedhore të partive politike nëpër komuna, por edhe në ato në nivel qendror njoftojnë për epërsi apo fitore. Mirëpo, këto shifra More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close