Tag archive for ‘pronat’
By koshtovalia On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Marrëveshja Thaçi – Daçiq ndihmon kthimin e të zhvendosurve

Marrëveshja e arritur në dialogun Prishtinë – Beograd do të ndihmojë edhe procesin e kthimit të personave të zhvendosur, thonë në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës. Kompetencat More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close