Tag archive for ‘politika’
By koshtovalia On Monday, June 10th, 2013
0 Comments

Krasniqi s’ka ç’u bë deputetëve që braktisin seancat

Mospjesëmarrja e deputetëve nëpër seanca plenare, është përgjegjësi e partive politike nga të cilat vijnë ata deputetë, deklaroi kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi. Krasniqi tha se deputetët More...

By On Tuesday, February 19th, 2013
0 Comments

NJË FAQE TJETËR- Petrit Menaj

 Natyrisht që  gjendja në  Maqedoni nuk është  e mirë  që  të  lavdërosh BDI-në, por ajo si parti dhe gjithë  kuadrot e veta në  strukturat e shtetit nuk kanë  anë n e errët por anën e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close