Tag archive for ‘partia’
By koshtovalia On Sunday, March 24th, 2013
0 Comments

BDI pohon: Në epërsi në Tetovë, Çair, Pllasnicë…

Partia Bashkimi Demokratik për Integrim, BDI ka informuar për epërsi në rundin e parë në komunat Çair, Tetovë, Pllasnicë, po dhe në shumë komuna tjera. “Nuk mund të konstatojmë se cili do jetë epilogu, More...

By koshtovalia On Friday, March 15th, 2013
0 Comments

Gara etnike për Kërçovën

Në zgjedhjet lokale të 24 marsit, për herë të parë një kandidat shqiptar ka gjasa reale që ta fitojë garën zgjedhore në Kërçovë dhe të marrë drejtimin e këtij qyteti me mbi 60 mijë banorë. Fitorja More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close