Tag archive for ‘ndal’
By koshtovalia On Monday, June 10th, 2013
0 Comments

Ka nisur përballja e Limajt me drejtësinë për rastin MTPT

Në Gjykatën e Apelit në Prishtinë ka filluar  seanca ndaj Fatmir Limajt dhe të akuzuarve të tjerë për rastin e MTPT-së, në të cilën ka paraqitur  fjalën prokurori i rastit, Johanes Picket. Për rastin More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close