Tag archive for ‘mustafa’
By On Thursday, February 21st, 2013
0 Comments

Maqedonia dhe Kosova thellojnë bashkëpunimin në fushën e arsimit

Do të përforcohet edhe bashkëpunimi mes imstitucioneve të arsimit të lartë të dy vendeve, do të sigurohen bursa për nxënës dhe studentë, qëndrime studimore, mundësi për ndjekjen e studimeve pasdiplomike Zmadho More...

By koshtovalia On Friday, February 1st, 2013
0 Comments

Presheva bën kërkesë për legalizimin e lapidarit

Administrata e Komunës së Preshevës ka bërë kërkesë për legalizimin e përmendores së UÇPMB-së, të hequr kohë më parë nga regjimi i Beogradit, ka thënë sot kryetari i Komunës së Preshevës, Ragmi More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close