Tag archive for ‘mesin’
By On Monday, June 17th, 2013
0 Comments

z.Nue Oroshi u zgjodh Sekretar i Pergjithshem i Kuvendit për Qytetin e Kielit-Gjermani

Lajmi i fundit:   z.Nue Oroshi u zgjodh Sekretar i Pergjithshem i Kuvendit për Qytetin e Kielit-Gjermani   Nga:Lekë Mrijaj   Të enjtën e kaluar me 13.Qershor.2013, ne nje mbledhje te pergjithshme More...

By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

Nëna Terezë evropiania më e madhe

Për sllovakët evropiania më e madhe e të gjitha kohëve do të ishte Nëna Terezë, ndërsa pas saj do të vinin Nikolla Teslla dhe Leonardo da Vinçi, ka treguar një anketë e mediave sllovake me rastin e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close