Tag archive for ‘lolla’
By On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Teuta Arifi pastron parkun dhe sanon gropat në rrugët e Tetovës

Teuta Arifi pastron parkun dhe sanon gropat në rrugët e Tetovës Arifi bëri apel që të gjithë qytetarët të cilët kanë dëshirë të angazhohen për të pastruar qytetin e Tetovës ti bashkëngjiten në More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close