Tag archive for ‘komune’
By On Saturday, February 23rd, 2013
0 Comments

Likovë, puna e stacionit shëndetësor

Drejtori i këtij institucioni Qenan Saqipi tashmë ka bërë kërkesat e nevojshme në ministri, për vënien në funksion edhe të këtyre shërbimeve mjekësore dhe shpreson se në një të ardhme të afërt, More...

By On Friday, February 15th, 2013
0 Comments

Edhe Teuta Arifi jep dorëheqje

Edhe Teuta Arifi jep dorëheqje Javë më parë edhe deputeti Arben Llabënishta dha dorëheqje dhe vendin e tij e mori Nedim Ramizi. Nga kabineti i zëvendës kryeministres për euro-integrime, Teuta Arifi kanë More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close