Tag archive for ‘intelektual’
By On Thursday, May 30th, 2013
0 Comments

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT

MEGALOMANA E POLITIKËS MAQEDONASE DHE SHQIPTARËT Opinion Dilemat e integrimit të Maqedonisë duket se po vërtetohen nga dita në ditë më së shumti edhe për ata, që i kanë besuar demagogjisë së politikanëve More...

By On Saturday, February 9th, 2013
0 Comments

Reagim:Bashkimi Demokratik per Integrim

Reagim Bashkimi Demokratik për integrim reagon ndaj manipulimeve jonjerëzore që i bën PDSH ne funkcion te politikës ditore, *duke shkelur mbi dinjitetin e ushtarëve dhe veteranëve të UCK-se, *duke shkelur More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close