Tag archive for ‘frik’
By koshtovalia On Thursday, May 2nd, 2013
0 Comments

“Serbët e veriut nuk mund ta ndryshojnë vullnetin e popullit të Serbisë

Kryeministri dhe zëvendëskryeministri serb, Ivia Daçiq dhe Aleksandër Vuçiq, të përfshirë në bisedimet me Kosovën, kanë treguar hapur mospajtimet e veta përfaqësuesit e serbëve të veriut. Pas takimit More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close