Tag archive for ‘diel’
By On Tuesday, April 2nd, 2013
1 Comment

Disa fakte lidhur me votimin më 7 prill në ÇAIR

Të nderuar banorë të Çairit, Të nderuar anëtarë, aktivistë dhe simpatizantë të Bashkimit Demokratik për Integrim,   Siç jeni të informuar tashmë, të dielën, më 7 prill, në komunën e Çairit More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close