Tag archive for ‘ballkan’
By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Analistët: “Shkopin” ndaj Beogradit, ta kuptojë edhe Shkupi

Analistët dhe profesionistë të fushave të ndryshme në Maqedoni nuk janë optimist se marrëveshja Prishtinë – Beograd do të kenë çfarëdo ndikimi që Shkupi dhe Athina ta zgjidhin çështjen e emrit. More...

By koshtovalia On Thursday, January 24th, 2013
0 Comments

Problemi i pa zgjidhur i Luginës, bombë e kurdisur

Në marshin protestues të Vetëvendosjes dhe shoqatës “Vatra” u tha se Serbia nuk duhet t`i prekë vlerat kombëtare, kurse nga faktori ndërkombëtarë u kërkua që të largojë forcat serbe nga Lugina dhe More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close