Tag archive for ‘atmosfer’
By On Monday, February 18th, 2013
0 Comments

5 Vjet Shtet – Nga Vlora Citaku.

Ishte ftohtë ato ditë shkurti – dhe une kisha një sekret. Me kujtohet si sot ajo dita e ftohtë e shkurtit. Secilit prej neve i kujtohet. Bënte acar i madh por tensioni ndihej në atmosferë që disa ditë More...

By On Monday, February 18th, 2013
0 Comments

5 Vjet Shtet .

?5 Vjet Shtet Ishte ftohtë ato ditë shkurti – dhe une kisha një sekret. Me kujtohet si sot ajo dita e ftohtë e shkurtit. Secilit prej neve i kujtohet. Bënte acar i madh por tensioni ndihej në atmosferë More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close