Tag archive for ‘analist’
By koshtovalia On Wednesday, April 24th, 2013
0 Comments

Analistët: “Shkopin” ndaj Beogradit, ta kuptojë edhe Shkupi

Analistët dhe profesionistë të fushave të ndryshme në Maqedoni nuk janë optimist se marrëveshja Prishtinë – Beograd do të kenë çfarëdo ndikimi që Shkupi dhe Athina ta zgjidhin çështjen e emrit. More...

By koshtovalia On Sunday, March 24th, 2013
0 Comments

Partitë shpallin fitore, Kërçovën e fitojnë shqiptarët?

Pas mbylljes së vendvotimeve për zgjedhjet lokale në Maqedoni, shtabet zgjedhore të partive politike nëpër komuna, por edhe në ato në nivel qendror njoftojnë për epërsi apo fitore. Mirëpo, këto shifra More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close