Tag archive for ‘amerik’
By On Thursday, August 1st, 2013
0 Comments

Speciale: Vuajtja, qe mbeti e pa shëruar

Speciale: Vuajtja, qe mbeti e pa shëruar 01.08.2013 | 11:31 Nga Klajd Kapinova Ajo ishte pjesë e jetës në familjen Sina, gjatë 5 dekadave të sistemit komunist. Refreni i zakonshëm dhe monoton ishte: dhimbje More...

By On Saturday, April 27th, 2013
0 Comments

Sllupçanati pret ribrendimin – Nazif Zejnullahu

Sllupçanati pret ribrendimin – Nazif Zejnullahu   Kryetari i shtetit dhe Kryeministri janë nxehur shumë dhe të dy, në të njëjtën kohë, “po e zbulojnë Amerikën” për të dalë nga kriza e More...

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close