Publikuar me datën: Mon, Jun 13th, 2011

Shqipëria shlyen borxhin ndaj Rusisë

Tiranë 13 qershor -Borxhet e Shqipërisë ndaj Rusisë, të trashëguara nga regjimi komunist, kanë marrë firmën e presidentit Bamir Topi, i cili ka dekretuar ligjin për shlyerjen e tyre.Vendi ynë i ka Rusisë një borxh total prej 35 milionë dollarësh, i cili do të shlyhet përgjatë viteve në vazhdim. Parlamenti fillimisht ka miratuar marrëveshjen ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Federatës Ruse, për përmbushjen e detyrimeve financiare Shqipërisë kundrejt Rusisë për balancat e llogarive të korporatës shtetërore “Banka e Zhvillimit dhe Veprimtarisë Ekonomike me Jashtë te Banka e Shtetit Shqiptar”.

Një milionë e 36 mijë dollarë është kësti i radhës që duhet t’i shlyejë shteti shqiptar deri në fund të këtij muaji shtetit rus.

Shqipëria do të duhet të paguajë edhe kamatëvonesën për çdo ditë të kaluar mbi datën e përcaktuar nëse kjo pagesë nuk kryhet në kohë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close