Publikuar me datën: Thu, Mar 3rd, 2011

Shkupi pa vendim për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë

Shkup, 3 mars – Kryetarja e Komisionit Shtetëror të Regjistrimit në Maqedoni, Vesna Janevska ka theksuar se nuk ka akoma njoftim nga qeveria për shtyrjen eventuale të regjistrimit të popullsisë, të caktuar për muajin prill të këtij viti.

Ajo i bëri thirrje anëtarëve shqiptarë dhe turq që të kthehen në seancat e këtij komisioni. “Unë i ftoj ata që të kthehen në komision dhe të punojnë bashkërisht për të tejkaluar problemet”, theksoi kryetarja Janevska për agjencinë e lajmeve “MIA”.

Anëtarët shqiptarë dhe turq braktisën komisionin për shkak të mosmarrëveshjeve me numrin e regjistruesve dhe shpërndarjen e tyre në bazë të përkatësisë etnike në nivel lokal. Qeveria pritet që këto ditë të deklarohet lidhur me shtyrjen e procesit të regjistrimit, i cili është të caktuar për muajin prill të këtij viti, për shkak të mundësisë së mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close