Publikuar me datën: Fri, Feb 11th, 2011

Do ti lutesha popullit tim qe interesat e tij kombetare ti mbroj derin ne fitore te BASHKIMIT KOMBETAR me rruge paqesore

Do ti lutesha popullit tim qe interesat e tij kombetare ti mbroj derin ne fitore te BASHKIMIT KOMBETAR me rruge paqesore pa u bere preh e ketyre qellimeve djallezore shoviniste qe kerkojne nga ne shqiptaret te vetvrasim ceshtjen tone kombetare.

Veprimet e koheve te fundit te disa segementeve te poltikes dhe kishes greke jane shume shqetesuese per sigurine dhe paqen ne Shqiperi dhe me gjere. Siguria dhe paqja ne keto momemente per mendim tim rezikohet nga shovinizmi i disa segmenteve te politikes greke, te Kishes Orthdokse Greke

Ne jemi nje komb qe kemi ne perbejre nje popullsi qe beson kryesisht ne tre fe. Megjithese me tre besime te ndryshme fetare gjysherit dhe prinderit tane kane ditur te shmangin konfliketet nderfetare dhe te jetonej ne harmoni, ne dryshim nga shume popuj te tjere te botes, qe kane te njeten perberje fetare .

Historia jo pak here e ka vene popullin shqiptar para provave te veshtira te cilat populi yne ka ditur ti kaloj me suskses. Arma me e forte per ne shqiptaret ne keto prova ka qene qe pavarsisht nga feja te gjithe jane shqiptare dhe si te tille ne jemi ne radhe te pare shqiptare pastaj fetare.. Ky veprim krijoj indinjate te madhe ne radhet e popullit shqiptar. Dhe si gjithmon kishte dhe zera qe indentifikonin veprime te ketij personi me pjesen e popullsise qe ai perfaqson.

Do tju drejtohesha per ndihme tere institucioneve nderkombetare qe jane ne Shqiperi, tere ambasadave te huaja te akredituara ne Tirane, te na ndihmojne ne kete pike. Do tju lutesha qe te nderhynin prane qeverise greke qe ajo te ushtroj influencen e saj ndaj elmenteve te politikes Greke dhe te Kishes Greke, qe keto aktivitete shoviniste te minimizohen ne rast se shikohet e pa mundur eleminimi i tyre i plote.

Mendoj se nderhyrja e tyre do ti sherbene sigurise dhe paqes ne ballkan, siguri dhe paqe per te cilen te gjithe jemi te interesuar.

Ashtu sic do ti lutesha popullit tim qe interesat e tij kombetare ti mbroj derin ne fitore te BASHKIMIT KOMBETAR me rruge paqesore pa u bere preh e ketyre qellimeve djallezore shoviniste qe kerkojne nga ne shqiptaret te vetvrasim ceshtjen tone kombetare.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close