Publikuar me datën: Fri, May 6th, 2011

Shkrimtari i madh francez,Andre Zhid,e thotë bukur:”Më e vështirë se të dish të clirohesh është të dish të jesh i lirë”.

Nga;Lek Mrijaj

A do të dimë të sillemi në liri?

A do të dimë ta përdorim lirinë si duhet?

Pas kohëve heroike,zakonisht,vijnë kohët prozaike,pas kohëve të burrërisë,zakonisht,vijnë kohët e burracakërisë.

…Pas kohëve të idealeve,zakonisht,vijnë kohët e parasë dhe të reshperisë.Pas kohës së idealistëve,zakonisht,vijnë kohët e përfituesve,matrapazëve,reshperëve,mashtruesve!

Ishim në sprovë të madhe historike.

E kaluam-me shumë mundime dhe me shumë dhembje,por e kaluam dinjitetshëm.

Nderhyrja e NATO-s ishte dhurata e Zotit,e dhuruar,ndoshta,si shfajësim i fuqive të mëdha për të gjitha cenimet që janë bërë me pajtimin e tyre gjatë historisë së re.

Tani do të jemi në provimin e pjekurisë historike.

Dhe,ky provim duhet të jepet.

Por,si do të jepet?

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close