Publikuar me datën: Wed, Jun 9th, 2010

Serveri i sugjeron Sejdiut ta ftojë Tadiqin për vizitë në Prishtinë

Washington, 9 qershor  – Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu do të duhej ta ftonte Presidentin e Serbisë Boris Tadiq që të vizitojë Prishtinën, dhe pastaj të pasojnë bisedimet për mënyrën sesi Prishtina dhe Beogradi kanë ndërmend të përmbushin kërkesat e BE-së për vendosjen e marrëdhënieve të mira fqinjësore, konsideron Daniel Server nga Instituti i Paqes në Washington.
Në një analizë të titulluar “Lloji i ri i dramës ballkanike”, të publikuar në fillim të qershorit, Server ka tërhequr vëmendjen se Ballkani do të përballet me probleme të reja në Kosovë dhe në BeH nëse SHBA-të dhe BE nuk ndërmarrin hapa dramatikë për t’i kthyer në rrugën që çon drejt anëtarësimit në BE. Server konsideron që Prishtina dhe Beogradi duhet të eliminojnë pengesat për komunikim direkt dhe që të fillojnë të bisedojnë për një spektër të gjerë çështjesh dhe të propozojnë masa konkrete diplomatike që kjo të realizohet. Si hap i parë, dramatik, eksperti amerikan për Ballkanin propozon një ftesë direkte të Presidentit të Kosovës Fatmir Sejdiu, Presidentit të Serbisë Boris Tadiq, për të vizituar Prishtinën.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close