Publikuar me datën: Mon, Aug 9th, 2010

Serbia nuk mund t’i shkruajë e-mail Obamës

Beograd, 9 gusht – Serbia është një nga vendet e rralla në botë, nga ku nuk mund t’i dërgohet e-mail zyrës së presidentit të SHBA-së, Barack Obamës. Në fakt, në ueb faqen e Shtëpisë së Bardhë, në faqen e parashikuar për dërgimin e letrave elektronike Obamës dhe bashkëpunëtorëve të tij, Serbia nuk është në listën e vendeve nga ku mund të bëhet kjo, shkruan gazeta e Beogradit, “Press”.

Procedura për dërgimin e mesazhit presidentit të SHBA-së është në formën, ku kërkohen të dhënat personale, por gjendet edhe rubrika e vendit nga ku dërgohen e-mailet, shpjegon Press.  Megjithatë, Serbia nuk gjendet në listën e shteteve, e as nuk mund të shkruhet emri i vendit.

“Që ironia të jetë më e madhe, në listë gjenden edhe shtetet më të vogla të botës, për të cilat publiku dëgjon vetëm gjatë hapjes së lojërave olimpike, siç janë Suazilandi, Belize…”, shkruan e zhgënjyer “Press”, duke shtuar se Obamës mund t’i shkruajnë pa problem kroatët dhe sllovenët. Serbia, Mali i Zi dhe e BeH nuk mund ta bëjnë këtë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close