Publikuar me datën: Sun, Aug 22nd, 2010

Serbia do bisedime për statusin

Beograd, 22 gusht – Ministri për Kosovë i qeverisë serbe, Goran Bogdanoviq ka deklaruar se Beogradi dhe Prishtina duhet të bisedojnë jo vetëm për çështje teknike, por edhe për statusin, e krejt kjo me qëllim të pajtimit të dy bashkësive etnike “Nëse nuk ulemi me ta, nuk di me kënd mundemi. Natyrisht, me praninë e bashkësisë ndërkombëtare si ndërmjetëse, dhe sa më parë që të ulemi aq më parë do t’i zgjidhim problemet dhe mosmarrëveshjet që ekzistojnë”, ka theksuar ai në një bisedë për agjencinë Tanjug.
“Pala serbe propozon që të shkohet hap pas hapi në bisedime për statusin, pastaj për problemet jetike me të cilat ballafaqohen serbët dhe shqiptarët, por asisoj që të shkohet në drejtim të pajtimit të dy bashkësive etnike”, ka thënë ai.
Në pyetjen  rreth bisedimeve sekrete midis Prishtinës e Beogradit, ai ka thënë: “Nuk duam asgjë të punojmë prapa shpinës së kujt do qoftë, e më së paku prapa shpinës së serbëve në Kosovë”, duke vijuar se të gjitha tregimet për bisedimet e fshehta, shkëmbimet dhe ndarjet e territoreve janë një e pavërtetë absolute.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close