Publikuar me datën: Tue, Dec 20th, 2011

Oliver Ivanoviq kërkon që Kosova të njohë “institucionet” paralele serbe

Mitrovicë,  20 dhjetor – Sekretari në të ashtuquajturën Ministri për Kosovën Oliver Ivanoviq ka deklaruar sot se do të jetë vështirë të hiqen, siç i ka quajtur ai, institucionet e serbëve në Kosovë dhe do të ishte më lehtë edhe për Prishtinën e edhe për bashkësinë  ndërkombëtare që t’i njohin këto institucione.

Kancelarja gjermane gjatë vizitës në Kosovë ka thënë se nga Serbia për marrjen e statusit në BE pret të suspendojë institucionet paralele  në veri të Kosovës.

“Do të jetë vështirë të hiqen, sepse serbët për institucionet paralele nuk kanë asnjë  alternativë për vetadministrim lokal, sidomos në veri, ku ekzistojnë të vetmet institucione paralele. Më lehtë do të jetë që bashkësia ndërkombëtare dhe Prishtina t’i pranojë si bashkëbisedues, sepse bashkëbisedues të tjerë nuk do të ketë”, ka deklaruar Ivanoviq për B92.

Ai ka thënë se në Serbi “askujt nuk i janë shkulur flokët dhe askush nuk ka bërë vetëvrasje pse nuk është marrë statusi i kandidatit. Do të vazhdojmë të jetojmë me ose pa kandidaturë”, ka thënë Ivanoviq.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close