Publikuar me datën: Sat, Apr 2nd, 2011

Në veri të vendit nuk ka filluar regjistrimi i popullsisë

Mitrovicë, 2 prill – Në veri të Mitrovicës nuk ka filluar regjistrimi i popullsisë as nga zyrtarë të institucioneve të Kosovës e as nga zyrtarë ndërkombëtarë të UNOPS-it.
Ngecjen në regjistrimin e popullsisë në veri të Kosovës e ka konfirmuar Rizah Haziri, kryetar i Komisionit Komunal për Regjistrim (KKR).
Sipas tij, KKR-ja në Mitrovicë i ka bërë të gjitha përgatitjet që të fillojë regjistrimin e popullatës shqiptare edhe në fshatrat shqiptare dhe boshnjake të Leposaviqit, Zveçanit, Zubin-Potokut, si dhe në lagjet në veri të Mitrovicës ku jetojnë shqiptarët. Një regjistrim i tillë nga KKR-ja nuk është lejuar nga UNOPS-i, ka thënë Haziri.
Duke sqaruar më tej për ecurinë e këtij procesi në veri, Haziri ka theksuar se paraprakisht përgatitjet janë bërë që KKR-ja të marrë përsipër regjistrimin e qytetarëve shqiptarë në fshatrat shqiptare të Leposaviqit, Zveçanit, Zubin-Potokut, si dhe lagjeve shqiptare në veri të Mitrovicës.
Megjithatë, sipas tij, UNOPS-i ka kërkuar ta ketë edhe këtë përgjegjësi. Lidhur me këtë ka reaguar Kuvendi i Komunës së Mitrovicës përmes një deklarate

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close