Publikuar me datën: Sun, Apr 25th, 2010

Në Gjakovë filloi meremetimi i Lapidarit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Gjakovë, 25 prill – Lapidari i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit në Gjakovë, do të marrë pamje tjetër vetëm pas pak ditësh. Punimet për meremetimin e pjesëve të dëmtuara tashmë kanë filluar. Osman Gojani, drejtor i Institutit për Mbrojtje të Monumenteve në Gjakovë, ka thënë se për meremetimin e tij ka shprehur gatishmërinë që ta financojë pronari i lokalit që gjendet afër këtij monumenti. Me këtë ishte pajtuar edhe Instituti për Mbrojtjen e Monumenteve në Gjakovë. “Përveç dëmtimeve, përreth lapidarit do të ketë edhe fonatanë, ndërsa i gjithë ky kompleks do të bëhet më ndriçim dhe gjelbërim”, ka thënë Gojani, të shtunën. Lapidari i Lidhjes së Prizrenit gjendet në hyrje të Çarshisë së Madhe të Gjakovës. Në këtë pjesë gjenden shumica e objekteve të trashëgimisë kulturore dhe historike të Gjakovës. Sipas Gojanit, afër lapidarit, po ashtu do të vendoset një pano njoftuese me të gjitha objektet kulturo-historike, që gjenden në zonën e Çarshisë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close