Publikuar me datën: Tue, Aug 24th, 2010

Monaco Telecom: Numrat e operatorit virtual dominojnë në tregun e “Sim to Sim”

Prishtinë, 24 gusht – Gazeta Koha Ditore duke bërë publike të dhënat e një raporti konfidencial të Monaco Telecom International dhe të kompanisë “Polyconsiel”, e cila është angazhuar për luftimin e krimit të organizuar që kryhet nëpërmjet “Sim to Sim”, shkruan se operatori virtual i korporatës së Postë-Telekomit ka shtrirjen më të madhe në trafikun ilegal. Kompania “Z-Mobile”, sipas këtij raporti, dominon tregun ilegal të thirrjeve ndërkombëtare, duke marrë pjesë me 98 për qind të numrave të përfshirë në “Sim to Sim”. Ndërsa, 2 për qind i përkasin operatorit të telefonisë mobile “Vala”.
“Diku një e katërta e numrave të operatorit ‘Z-Mobile’ janë të përfshirë në trafikun ilegal të njohur si ‘Sim to Sim’”, thuhet në këtë raport të cilin e disponon gazeta dhe i cili i është dorëzuar Postë-Telekomit të Kosovës në muajin gusht. Raporti i referohet zhvillimit të trafikut ilegal të thirrjeve ndërkombëtare përgjatë muajit korrik të këtij viti.
Zyrtarët e operatorit virtual që është pronë e kompanisë “Dardafone.net” kanë mohuar të dhënat e këtij raporti.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close