Publikuar me datën: Thu, Jul 28th, 2011

Miratohet rezoluta në mbrojtje të sovranitetit

Pas një debati më shumë se 3 orësh Kuvendi i Kosovës ka miratuar një rezolutë ku mbështeten vendimet dhe veprimet e qeverisë në veri, për vendosjen e rendit dhe ligjit atje.

Rezoluta mori 89 vota për ndërsa 9 deputet ishin kundër. Përmes kësaj rezolute Kuvendi mbështet të drejtën kushtetuese për ushtrimin e kontrollit në tërë territorin e Kosovës, kërkon respektimin e masave të reciprocitetit në raport me Serbinë, si dhe fton bashkësinë ndërkombëtare për të përkrahur institucionet e Kosovës për vendosjen e rendit dhe ligjit në tërë territorin.

Rezoluta po ashtu precizon kërkesën e Kuvendit nga Qeveria që të vazhdojë me angazhimin e saj për vendosjen e kontrollit në pikat kufitare 1 dhe 31, si he për shtrirjen e autoritetit në veri. Debati i jashtëzakonshëm ne Kuvend u kërkua nga Grupi Parlamentar  i PDK-së, ndërsa u mbështete edhe nga grupet tjera parlamentare.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close