Publikuar me datën: Sun, Aug 22nd, 2010

Më shumë se 3 mijë lëndë të pazgjidhura në Gjykatën e Mitrovicës

Mitrovicë, 22 gusht – Më shume se 3 mijë lëndë kanë mbetur të pazgjidhura në Gjykatën e Qarkut në veri të Mitrovicës, për shkak të mosfunksionimit të kësaj gjykate, raporton KTV. Gjyqtarët dhe prokurorët e saj të transferuar në Gjykatën Komunale në Vushtrri, e kanë të vështirë që ta ushtrojnë profesionin e tyre. Ndërkaq, zyrtarë të EULEX-it, thonë se janë duke punuar që të gjejnë zgjidhje pragmatike, mirëpo nuk precizojnë kohën se kur do të bëhet kthimi i gjyqtarëve dhe i prokurorëve, edhe pse ata premtojnë se janë duke punuar në këtë plan.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close