Publikuar me datën: Fri, Apr 8th, 2011

Maqedonia e Kosova nënshkruajnë sot tre marrëveshje

Shkup, 8 prill   – Ministri i Drejtësisë i Maqedonisë, Mihajllo Manevski dhe kolegu i tij kosovar, Hajredin Kuçi, sot në Prishtinë do të nënshkruajnë tre marrëveshje nga fusha penale.

Dy ministrat do të nënshkruajnë marrëveshje mes qeverive të Maqedonisë dhe të Kosovës për ndihmë të ndërsjellë juridike në lëndët penale, për riatdhesim dhe për transfer të personave të dënuar.

Me nënshkrimin e këtyre marrëveshjeve dhe me ratifikimin e tyre nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të mundësohet dhënie efikase e ndihmës së ndërsjellë juridike në lëndët penale, riatdhesim dhe transfer i personave të gjykuar.

Nënshkrimi i marrëveshjeve, siç thonë nga Ministria e Drejtësisë është në funksion të përforcimit të marrëveshjeve dypalëshe dhe në frymën e miqësisë dhe bashkëpunimit, ndërsa me qëllim të realizimit të të drejtave dhe interesave të qytetarëve të dy shteteve.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close