Publikuar me datën: Fri, Apr 23rd, 2010

Ky është iPhone HD?

iPhone HD apo iPhone 4G duket se është në mesin tonë. Rrëfimi që po qarkullon nëpër Internet është paksa i pabesueshëm, por padyshim shumë interesant.
Aparati i cili mund të jetë iPhone i ri, është gjetur në San Jose në një kafeteri, ndërsa pronarit thuhet se i ka humbur. Ky telefon mobil ishte në kutinë për iPhone 3G, ishte i pajisur me versionin më të ri të iPhone OS (me siguri 4.0) por tani nuk starton më. Edhe pse akoma nuk ka specifikime thuhet se ky aparat kishte 80 GB memorie. Ndërkohë Apple e ka pranuar se i ka “humbur” telefoni dhe se e don prapa. Thuhet se Apple e ka “paralizuar” atë nga largësia….
Nëse del që ky është njëmend iPhone i ri, kjo paraqet një ridizajnim të dukshëm të aparatit. Në anën e përparme gjendet kamera për videobiseda gjë që ka kushtëzuar edhe dizajnin paksa më të zgjatur. Pjesa e prapme është e rrafshët, kurse skajet janë punuar nga alumini, dhe ashiqare shihet që bëhet fjalë për prototip pasi që në anën e pasme në vend të kapacitetit dhe numrit identifikues ka vetëm shenjën XX të gravuar.Dihet që Apple jo rrallë bën ndryshime në pajisje edhe në fazat  e vonshme të zhvillimit, kështu që iPhone i ri nuk do të thotë se duhet të duket kështu. Megjithatë, prodhimi masovik i këtij aparati fillon në pranverë, në mënyrë që në verën e hershme (rreth 22 qershorit) të jetë i gatshëm për liferim.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close