Publikuar me datën: Thu, Apr 29th, 2010

Kuvendi në Mitrovicë kthen prapa vendimet e KPF –së

Mitrovicë, 29 prill – Kuvendi Komunal i Mitrovicës i ka kthyer sot prapa dy  propozim- Vendime, që i kishte aprovuar Komiteti për Politikë dhe Financa Propozimi  për dhënien në shfrytëzim  të sipërfaqes  prej 100 metrave katror në Parkun “Femi e Xhevë Lladrovci”  me destinim për ndërtimin e një restoranti montazh është tërhequr nga rendi i ditës edhe nga vetë propozuesi,  Drejtoria për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë.
Në arsyetimin, që kishte kaluar në KPF-në, theksohej se në  ndërtimin parkut është bërë investim i madh, prandaj planifikohej që shfrytëzuesi i sipërfaqes të kushtëzohej me ruajtjen  parkut, mirëmbajtjen e sipërfaqeve  të gjelbëruar. Por, propozimi kishte shkaktuar reagime tek opozita dhe qytetarët e Mitrovicës , pasi ishte vlerësuar  se në këtë mënyrë po vazhdohet shkatërrimi i pamëshirshëm i hapësirave të gjelbra, edhe ashtu skajshmërisht të pakta në Mitrovicë.
Ndërkaq para këshilltarëve komunalë drejtori i Drejtorisë për Shërbime Publike dhe Infrastrukturë, Rasim Veseli, e ka arsyetuar tërheqjen e këtij propozimi me  faktin se rregullorja komunale nuk lejon dhënien në shfrytëzim të sipërfaqeve të gjelbëruara për ndërtimin e objekteve hoteliere.
Kuvendarët kanë kthyer prapa edhe raportin financiar për vitin 2009 dhe atë me votat e pozitës dhe opozitës. Kryesuesi i Kuvendit, Rrustem Musa, ka kërkuar që ky raport të plotësohet me vërejtjet e kuvendarëve dhe të sillet bashkë me raportin e kryetarit, që ka hasur në përkrahje të grupeve të këshilltarëve.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close