Publikuar me datën: Fri, Jul 23rd, 2010

Kushner: GJND forcoi pavarësinë e Kosovës

Paris, 23 korrik   – Ministri i Jashtëm francez, Bernar Kushner, ka deklaruar se pavarësia e Kosovës nuk mund të zhbëhet dhe se GJND-ja vetëm se e ka vërtetuar aktin e shpalljes së saj.
“Mendimi i GJND-së shumë qartë e vërteton se shpallja e pavarësisë së Kosovës nuk e cenon të drejtën ndërkombëtare dhe as Rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit”. Kushner ka thënë se vendimi i GJND-së vetëm sa e forcon pavarësinë e Kosovës dhe u ka bërë thirrje vendeve që kanë hezituar deri tani që ta njohin atë.
Shefi i diplomacisë franceze ka theksuar se pret që Serbia dhe Kosova të ndërtojnë raporte të mira ndërshtetërore dhe në një të ardhme të afërt të bëhen anëtare të Bashkimit Evropian

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close