Publikuar me datën: Wed, Dec 7th, 2011

Kthehet reciprociteti me Serbinë

16: 12 Kryeparlamentari Jakup Krasniqi nuk ka dashur të zgjasë muhabet për votimin në Kuvend për kthimin e reciprocitetit. Në vazhdim të seancës së Kuvendit të Kosovës, duket se ka pasur përpjekje për të diskutuar se çfarë ndodhi më herët me votimin, por Krasniqi ka mbyllur gjithçka për të vazhduar me pikat e tjera të rendit të ditës. 


15: 22 Presioni duket se nisë të bëjë punë menjëherë. Sipas gazetës Express disa deputetë janë duke i tërhequr votat pasi “kanë votuar pa vetëdije” për këtë mocio.

“Nuk e kanë ditë disa deputet çfarë janë duke votuar dhe tani janë në proces të tërheqjes së votave të tyre”, pohon ky burim.
14: 29 Ka kaluar në Kuvendin e Kosovës mocioni i Vetëvendosjes për kthimin e reciprocitetit dhe ndalimin e tregëtisë me Serbinë.

Ky është teksti i mocionit
Në bazë të nenit 44, paragrafi 4, pika (d), të Rregullores së Kuvendit, Grupi Parlamentar i Lëvizjes VETËVENDOSJE! fton deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës të votojnë mocionin me rekomandimet në vijim:

1. Qeveria t’i marrë masat e reciprocitetit të plotë politik, ekonomik e tregtar ndaj Serbisë.
2. Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ta nxisë dhe udhëheq bashkëpunimin me prodhuesit vendor dhe ndërmarrjet tregtare për gjetjen zëvendësimeve për produktet e imortuara nga Serbia.
3. Qeveria t’i forcojë të gjithë mekanizmat shtetëror për ta siguruar zbatimin e përpiktë të masave të reciprocitetit ndaj Serbisë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close