Publikuar me datën: Tue, Aug 31st, 2010

Krasniqi: Në KB shumëçka rreth Kosovës do të qartësohet

Prishtinë, 31 gusht – Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka deklaruar se shumëçka që ka të bëjë me Kosovën do të sqarohet dhe do të konkretizohet në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së që pritet të mbahet në javën e parë të shtatorit.
Krasniqi ka thënë për “Kohën Ditore” se përpjekjet e fundit të Bashkimit Evropian për ndryshimin e projektrezolutës së Serbisë të paraqitur për diskutim në punimet e Asamblesë së Përgjithshme shkojnë në drejtim të krijimit të një klime ku Kosova dhe Serbia do të obligoheshin të bisedonin mes vete për çështje të interesit të përbashkët.
Gjithashtu, sipas Krasniqit, në kohën kur Serbia do ta pranojë realitetin se pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, do të bëhet i mundshëm një integrim më i shpejtë jo vetëm i Serbisë dhe i Kosovës, por edhe i gjithë rajonit në strukturat euroatlantike.
“Në një mënyrë ose në një tjetër, shumëçka rreth çështjes së Kosovës do të sqarohet dhe do të konkretizohet në Asamblenë e Përgjithshme”, ka thënë kryeparlamentari Krasniqi.
Duke u ndërlidhur me përpjekjet e kohëve të fundit të zyrtarëve të BE-së për ndryshimin e projektrezolutës serbe të paraqitur në AP të OKB-së, kryeparlamentari Krasniqi ka deklaruar se këto përpjekje të BE-së i sheh në kuadër të angazhimeve politike për të pasur një rezolutë, e cila në njëfarë mënyre e njeh pavarësinë e Kosovës, pastaj krijon kushte për bisedime në mes të Kosovës dhe Serbisë për çështje teknike që kanë të bëjnë me jetën e qytetarëve të të dyja vendeve, si dhe lehtësime në drejtim të integrimeve euroatlantike, jo vetëm për Serbinë dhe Kosovën, por edhe për vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close