Publikuar me datën: Sat, Jun 25th, 2011

KQZ hap rrugën për të shpall fitues Lulzim Bashën

Tiranë, 25 qershor –  Komisioni Qendror Zgjedhor me 4 vota pro dhe dy kundër ka miratur projekt aktin i cili i hap rrugë shpalljes së tabelës përmbledhëse së Tiranës që shpall fitues kandidatin e ‘Aleancës për Qytetarin’ Lulzim Basha.

KQZ ka nisur me debate midis palëve mbledhjen e parashikuar për shqyrtimin e projekt-aktin për hartimin e tabelës përmbledhëse për rezultatin e bashkisë së Tiranës të ndryshuar me numërimin e votave të hedhura gabim në 1793 kuti votimi të 11 njësive bashkiake në Tiranë. Kreu i KQZ Arben Ristani i kërkoi palëve që të bëjnë të ditura pretendimet e tyre ne lidhje me projekt-aktin

Gjatë fjalës së tij përfaqësusi ligjor i PS Genci Gjoncaj i kërkoi kreut të KQZ Arben Ristani që të informojë palët në lidhje me mënyrën e ankimit të aktit.

Ndëkohë përfaqësuesit e PD në KQZ kërkuan që të shpallet fitues kandidati Lulzim Basha, pasi sipas pretendimeve të tyre procesi i numërimit të votave ka qënë transparent dhe u vërtetua se fitues ishte Basha. Sipas Njazi Kosovrastit edhe në rastet kur pati probleme sic ishin ato me kodin e 5 ato dolën se ishin pretendime të pavërteta.

Sipas përfaqësuesve të PD socialistët po bëjnë përpjekje për të përbaltur procesin zgjedhor.

“Procesi këtë javë prodhoi rezultat në favor të Bashës. Diferenca e kandidatëve rezuilton me 25 vota më shumë ndaj kandidatit të ‘Aleanca për Qytetarin’ ndaj ju kërkojmë që shpallet fitues Lulzim Basha”, deklaroi Kosovrasti.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close