Publikuar me datën: Tue, Jun 14th, 2011

Kosova ende ka nevojë për praninë e NATO-s

Bruksel, 14 qershor – Stefanie Babst, zv. asistente e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s në Divizionin e Diplomacisë Publike tha se “KFOR i do të qëndrojë në Kosovë për aq kohë sa do të duhet për të garantuar sigurinë dhe stabilitetin”.

Zyrtarja e NAT0-s theksoi se Kosova ende ka nevojë për angazhim ushtarak të Aleancës derisa FSK të jetë në gjendje të plotësojë misionin e e saj. “Edhe pse NATO po rishikon me shumë kujdes praninë e saj ushtarake në Kosovë, Aleanca Atlantike është e mendimit se Kosova ka ende nevojë për një angazhim ushtarak në vazhdim për t’u siguruar vërtet që në Kosovë ka siguri dhe stabilitet”, tha Stefanie Babst në një intervistë për DW, duke siguruar mbështetje edhe për FSK. “Pra NATO do të vazhdojë të ketë në Kosovë prani ushtarake dhe do të mbështesë të gjitha aktivitetet e ndërrmara nga Forcat e Sigurisë së Kosovës për të qenë të sigurt , që këto forca janë në gjendje të plotësojnë misionin e tyre”, nënvizoi zv. asistentja e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO s, Stefanie Babst

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close