Publikuar me datën: Mon, Nov 1st, 2010

Koordinojnë bashkëpunimin lëvizjet për bashkim të Shqipërisë e Kosovës

Prishtinë, 1 nëntor – Një delegacion i Lëvizjes për Bashkim, i përbërë nga kryetari z. Avni Klinaku, nga nënkryetari, z. Raif Qela, nga sekretari organizativ, z. Sabit Gashi, dhe  anëtarët e KP-së z. Valon Murati e z. Agim Kuleta, qëndroi për një vizitë pune në Republikën e Shqipërisë.
Delegacioni i LB-së, sipas një njoftimi për media të Zyrës për informim të kësaj partie,
mori pjesë në Kongresin e shpalljes së subjektit më të ri politik në Republikën e Shqipërisë – Lista për Shqipërinë natyrale, subjekt i cili qëllim kryesor të veprimtarisë politike e ka bashkimin e trojeve shqiptare në një shtet të vetëm dhe i cili udhëhiqet nga Dr. Koço Danaj.
Në emër të Lëvizjes për Bashkim, Kongresin e përshëndeti Kryetari i LB-së, z. Avni Klinaku.
Takimin e parë zyrtar z. Koço Danaj e zhvilloi me përfaqësuesit e Lëvizjes për Bashkim. Në takim u analizua gjerë e gjatë situata politike në të gjitha trojet shqiptare dhe mundësitë e veprimit drejt bashkimit kombëtar.
Takimi ishte vëllazëror dhe palët u akorduan për të gjitha çështjet e diskutuara. Me këtë rast u shpreh gatishmëria për bashkëpunim të ngushtë reciprok dhe u arritën marrëveshje të rëndësishme.
Delegacioni i LB-së pati takime mjaft të frytshme edhe me ekspertë të lëmenjve të ndryshëm nga Republika e Shqipërisë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close