Publikuar me datën: Mon, Oct 3rd, 2011

KFOR-i, pa plan veprimi në veri

Mitrovicë, Prishtinë, 3 tetor – KFOR-in, EULEX-in dhe Policinë e Kosovës mund t’i dallojë diçka nga organizmat e tjerë të sigurisë nëpër vende të tjera. Pjesëtarët e të tre këtyre mekanizmave kanë “stazh” të shikimit nga afër se si kryhen “punime” të betonimit të barrikadave.

Atyre, rastin për këtë “përvojë” ua kanë dhënë serbët lokalë në veri të Kosovës.  Ata kanë filluar të shtunën t’i betonojnë barrikadat të cilat i kanë vendosur. Ia kanë nisur me atë mbi lumin e Ibrit në urën që ndan qytetin e Mitrovicës.

KFOR-i është duke “shoshitur disa gjëra” se si të veprojë për ta kthyer gjendjen në veri të Kosovës në binarë të normalitetit. Zëdhënësi i forcës shumëkombëshe, Frank Martin, ka thënë të dielën se KFOR-i ende nuk ka një vendim përfundimtar se çfarë veprimesh të ndërmarrë në raport me gjendjen aktuale.

Për dallim nga KFOR-i nuk dihet për posedimin a mosposedimin e ndonjë plani të veprimit nga ana e EULEX-it dhe të Policisë së Kosovës.

Gazeta është munduar që të vërë kontakt të dielën edhe me EULEX-in dhe me Qeverinë e Kosovës, por nuk ia ka dalë. Edhe ministri i  Brendshëm, Bajram Rexhepi, edhe zëdhënësi i EULEX-it i kanë pasur telefonat e fikur

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close