Publikuar me datën: Sun, Apr 3rd, 2011

Jo “libanizimit” të shqiptarëve dhe të Ballkanit!


Këtë filozofi politike të drejtë dhe largpamëse të ish-presidentit frëng, Sharl Dë Gol, duhet ta kenë marrë në konsideratë jo vetëm elitat politike dhe shkencore shqiptare (Prishtinë, Tiranë, Tetovë, Ulqin, Tuz dhe Preshevë), por edhe aleatët e tyre ndërkombëtarë , siç janë, në radhë të… parë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që patjetër, nevojitet t’ia prejnë hovin çdo prirjeje dhe tendence të strategjisë politike, të ashtquajtur “kombi kosovar”, i cili është “bomba atomike” për shkyerjen e KOMBIT SHQIPTAR dhe të shkatërrimit total të SHQIPËRISË ETNIKE në Ballkan.

Sa më sipër, të gjithë ata që duan të shohin Kosovën e lirë, të përparuar, të demokratizuar dhe të zhvilluar ekonomikisht dhe politikisht, patjetër, duhet ta mbështesin procesin e bashkimit të saj me Shqipërinë, sepse kjo është e vetmja formë e natyrshme, e ligjshme dhe demokratike, që do të shkallmonte çdo iniciativë, çdo propozim dhe çdo strategji të krijimit dhe të promovimit gradual të “kombit kosovar”, jetësimi i të cilit, do të përflakte jo vetëm kombin dhe shtetin shqiptar, por mbarë Ballkanin.

“Kombi kosovar” nuk i duhet askujt, sepse shqiptarët e Kosovës nuk janë kurrfarlë sajese e re kombëtare (por vetëm shtet i ri), por janë janë pjesë e vjetër qindravjeçare dhe e pandashme e KOMBIT SHQIPTAR. Nuk kanë asnjë nevojë, që të krijojnë kurrfarë “kombi të ri kosovar”, sepse ky do të ishte edhe një problem më shumë për stabilitetin, për paqen dhe për sigurinë jo vetëm të Ballkanit, por edhe të vetë Evropës.

Të moskeqkuptohemi as me miqtë e as me armiqtë tanë, të gjithë ne e kemi mbështetur dhe, e mbështesim krijimin dhe njohjen ndërkombëtare të pavarësimit të Kosovës si shtet i pavarur, sovran dhe demokratik (pikpësëpari, duke ia njohur përjetësisht meritat, e krijuesit të tij-Amerikës së Bill Klintonit dhe të Xhorxh W.Bushit) por, në asnjë mënyrë nuk parapëlqehet, që të mbështetet dhe të stimulohet (qoftë moralisht, politikisht, diplomatikisht, ligjlërisht, apo qoftë fianciarisht dhe ekonomikisht) strategjia e krijimit të njëfarë “kombi kosovar” të trilluar nga armiqtë e KOMBIT SHQIPTAR.

Po rithkesojmë se , Kosova shtet i pavarur, sovran dhe demokratik PO! Por, “komb kosovar” JO! – Sepse nuk duam “libanizimin” e Kosovës-Shqipërisë Etnike e as të Ballkanit.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close