Publikuar me datën: Thu, Aug 25th, 2011

INFORMIM PER OPINIONIN PUBLIK BRENDA E JASHTE SHQIPERISE ETNIKE!

 

Publikoi;Kordinatori për media ne Beslidhjen Shqiptare

 

Fatos Ashiku

TE NDERUAR MIQ ..ANETARE TE GRUPIT BESELIDHJA SHQIPETARE SI DHE JU TE INTERESUAR BASHKOMBAS ..JU INFORMOJME SE DEKLARATA NISMETARE E DT 12 GUSHT 2011 ESHTE KONFIRMUAR EDHE NGA DY SUBJEKTE: ORGANIZATA RINORE BASHKEPUNO PER NJE SHQIPERI TE BASHKUAR DHE NGA KOMITETI I MBROJTJES KOMBETARE..PLUS SA ISHIN ME PARE..KESHTU:
BESELIDHJA DEMOKRATIKE KOMBETARE SHQIPETARE
LEVIZJA KOMBETARE SHQIPTARE ‘ZGJIDHJA’
UNIKOMBI SHQIPETARE
ORGANIZATA RINORE BASHKEPUNO PER SHQIPERINE E BASHKUAR
KOMITETI PER MBROJTJEN KOMBETARE SHQIPTARE…JANE SUBJEKTET QE E KANE FIRMOSUR AKTIN HISTORIK TE KRIJIMIT TE BESELIDHJE SE RE SHQIPTARE.
Kjo te nderuar perben nje lajm te gezuar se Shqipetaret jane te gjindur tashme ne udhen e mbare dhe te sigurte te berjes bashke.Prania e ketyre subjekteve me peshe ne levizjen kombtare Shqipetare per bashkim e konfirmon qarte kete .
kJO DITE DUKE SJELLE KETE LAJM TE GEZUAR SJELL NE JETEN SHQIPETARE NJE KONFIRMIM TE RI PER QENDRESE DHE PUNE VEPRIMTARE NE DOBI TE REALIZIMIT SA ME PARE TE ASPIRATES PER BASHKIM TE KOMBIT PER :SHQIPERI NE KUFINJTE ETNIKE ! kOMBIT UDHE E MBARE .RROFTE SHQIPERIA NE KUFINJTE E SAJ ETNIKE. Per informim: nismetaret! Shqiperi etnike 25 GUSHT 2011

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close