Publikuar me datën: Thu, Oct 13th, 2011

Gati plani për heqjen e barrikadave

KFOR-i dhe EULEX-i janë takuar të hënën mbrëma për të diskutuar një plan për heqjen e barrikadave në veri, raporton sot Blic.

 

Disponimi në EULEX është që barrikadat duhet të hiqen gjithsesi, ndërkohë që KFOR me komandantin e ri, Erhard Drews preferon që të ketë një marrëveshje dhe dialog politik për këtë punë.
Edhe brenda vetë EULEX-it francezët janë të mendimit që duhet vepruar menjëherë, kurse britanikët preferojnë që të pritet. Është dakorduar gjithsesi që i takon KFOR-it të ndërmarrë aksionin për heqjen e barrikadave, kurse EULEX-it që ta përkrahë atë

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close