Publikuar me datën: Thu, Mar 3rd, 2011

Gabimet që meshkujt duhet t’i shmangin në shtrat

Në ditët e sotme në shoqëri jo rrallë edhe meshkujt kanë filluar të komentojnë ndjenjat e tyre që i përjetojnë gjatë marrëdhënieve me partneren.

Te femrat kjo gjë është e njohur që më parë. Ekspertët tregojnë 10-të gabime të cilat meshkujt i bëjnë në krevat.

1- Nuk bëjnë atmosferë para se të kenë marrëdhënie. Për këtë këshillohet: të jesh i qetë, të dëgjosh muzikë të qetë dhe diçka për të pirë. Sa më e natyrshme të jetë kjo skenë, po aq më shumë efekt ka në shumë raport.

2- Shumë shpejt meshkujt duan të lënë lojën romantike dhe menjëherë të hyjnë në “punën konkrete”, gjë që nuk u pëlqen shumë femrave. Do ishte e mjaftueshme që të paktën të ketë puthje të ngrohta.

3- Mos u shpejtoni. Mësohuni të jeni më të përmbajtur. Përmbahuni që në fillim pavarësisht se sa provokuese do duket femra. Qetësohuni dhe kini durim në atë që femra ka ndërmend.

4- Ndiqni atë çka trupi i saj thotë. Duhet të jini të qetë. Nëse ajo është e painteresuar, atëherë bëni të kundërtën.

5- Një numër i madh i femrave kanë tipare aventuristeje dhe duan të përjetojnë “punë” të reja në krevat. Por me rëndësi është të mos shpejtoni në këtë gjë, pasi mund të ndodhë të lëshoni rastin më të volitshëm.

6- Respektimi i saj është shumë me rëndësi edhe në krevat. Do të ndjeni trupin e saj vetëm nëse ajo do. Edhe imtësirat e tjera të vogla, kanë shumë domethënie tek disa femra.

7- Mos bëni as edhe një gjë më të vogël nëse ajo nuk e do.

8- Mos harroni zonat e saj erogjene. Putheni në vendin ku qafa bën takim me fytyrën dhe shoqërojini me përkëdhelje të ngrohta.

9- Mos mendoni të supozoni se ajo është e kënaqur. Ajo do jetë e kënaqur nëse edhe ajo flet me gjuhën që ju përdorët deri në atë moment.

10- Asnjëherë mos largoni menjëherë pas marrëdhënieve me të. Bëjini shoqëri asaj deri në fund të mbrëmjes. Mos flisni për ato momente që përjetuat me të. Nuk ka për ti ndihmuar edhe nëse i thoni se je me e mira.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close