Publikuar me datën: Mon, Sep 13th, 2010

FRONTI BASHKIMIT KOMBËTAR SHQIPTAR

 

FRONTI   BASHKIMIT   KOMBËTAR   SHQIPTAR 

                                                                F.B.K.SH                            Tiranë, 13/shtator/2010 

D E K A L A R A T  Ë 

Nr, 04;  protokoll; 12/10 

Kuvendi i  “III”-të  i Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptar, zhvilluar më 24/prill/2010 në qytetin e Himarës, erdhi jo vetëm si obligim statutuorë i F.B.K.SH-së, jo vetëm si strategji efikase dhe sfiduese kundër rrymave antishqiptare në atë zonë, por dhe si një eveniment i një rëndësie piemontale  qoftë për moralin atdhetar që karburonë  Çështjen  Kombëtare dhe vet  Frontin  po ashtu edhe për vendimet historike që ai mori: 

  • Kuvendi i “III”-të i F.B.K.SH-së,  në Himarë më 24/prill/2010, pas një analize paraprake të detajuar (mbështetur në fakte, infomacione dhe këshilla shqiptarodashëse të aleatëve) mbi ndryshimet gjeopolitike në Ballkan e më gjerë, vendosi unanimisht  ngrirjen përkohësisht të strukturës ushtarake të tij, Armatës Kombëtare Shqiptare (AKSH), duke vlersuar se është rruga dhe mjetet demokratike, për momentin, ato të cilat do të  lejojnë impelmentimin e Platformës dhe strategjisë së F.B.K.SH-së  deri në  zgjidhjen përfundimtare të Çështjes së Bashkimit Kombëtar, përshtatur  kushteve të reja të krijuara.
  • Ky Kuvend Historik, që i kalonë përmsat e kohës në të cilën jetojmë, cilësoi se: “nëse situatat në rajon do të ndryshojnë në disfavor të shqiptarve, sigurisht, nëpërmjet respektimit të strukturave të FBKSH-së dhe kolegjalitetit brenda tyre, do të propozohet rikthimi i AKSH-së, në skenë, e  freskët  ashtu si është “konservuar”.
  • Kuvendi i Himarës ka, gjithashtu,  një rëndësi unikale sepse përfundimisht ju dha grushtin e merituar disa elementëve karrieristë, delirant dhe të dëmshëm për Çështjen Kombëtare, duke dezinfektuar radhët e veta me perjashtimin cerimonial ( me votë të lirë) të tyre dhe duke garantuar anëtarët e vet dhe mbarë opinionin e shëndosh atdhedashës se F.B.K.SH-ja nuk është parti politike, por  lëvizje politiko-atdhetare e masave e cila ka marrë për sipër detyrën hyjnore, Bashkimin Kombëtar Shqiptar. Nëse dikush mendonë, se F.B.K.SH-ja do të ndërrojë rrugë, gabohet rëndë. Ky Front gjithëpërfshirës nuk ka qenë, nuk është dhe kurrë nuk do të jetë pronë e askujt, por mjeti për realizimin  e aspiratës së shqiptarve nën një betim solemn moral edhe ushtarak.

Fronti Bashkimit Kombëtar Shqiptar (FBKSH) ju bënë thirrje të gjithë atyre, individëve, që tentojnë të përulin, intrigojnë, sulmojnë apo sabotojnë qëllimshëm, për interesa të dyshimta, Çështjen Kombëtare  apo figurat atdhetare që e drejtojnë atë, se nuk do të tolërojë për asnjë çast, madje do të jetë shumë i ashpër karshi tyre edhe  pse ai është organizëm politiko-atdhetar . 

Kombi Bekoftë Shqiptarët! 

Kryetari 

i F.B.K.SH 

Prof. Arbër Kastërioti 

 

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close