Publikuar me datën: Tue, Nov 2nd, 2010

FLISNI MË HAPUR ZOTI BEQIR SINANI !

GAFURR ADILI:

FLISNI MË HAPUR ZOTI BEQIR SINANI !

Pasi e lexova letrën tuaj drejtuar Zoti Ali AHMETI, edhe unë vendosa që t’iu drejtohem ju me këtë:

LETËR TË HAPUR !

Për sa më poshtë vijon:

– Përfundimisht, ju dhe edhe të gjithë të tjerët si ju, që për vite të tëra, para se të takohemi bashkë unë dhe ti (pas 25 nëntorit 2003), këtu në Tiranë, ju keni qenë bashkëveprimtarë i Zotit Ali AHMETI me detyrën e Shefit të Shërbimit Sekret të UÇK-ombëtare në IRJM, dhe mua më keni thënë se, ju Zoti Beqir SINANI, bashkë me Zotin (dëshmorin) Harun ALIU dhe vëllaun tuaj (dëshmorin) Ridvan NEZIRI, Zoti Ali AHMETI, në fillim të muajit prill 2001, iu ka dhënë një urdhër që ju tre, ju Zoti Beqir SINANI, Dëshmori Harun ALIU (Komandant Kushtrimi) dhe vëllau juaj, Dëshmori Ridvan NEZIRI (Komandant HOXHA), në përvjetorin e vdekjes së Enver Hoxhës, dhe pikërisht më 11 prill të vitit 2001, të vinit këtu në Tiranë, te varri i Enver Hoxhës, dhe kur unë të vendosja lule mbi varrin e Enver Hoxhës, siç kam bërë unë në çdo përvjetor të lindjes së Tij (16 tetor), dhe edhe në çdo përvjetor të vdekjes së Tij (11 prill), ju tre (Ti, Haruni dhe Ridvani), me urdhër të Zotit Ali AHMETI, të më vrisnit mua dhe trupi im (i vdekur) të shtrihej mbi varrin e Enver HOXHËS, në fshatin Sharrë të Tiranës, ku është edhe tani.

– Prandej, Zoti Beqir SINANI, jeni shumë i lutur që të flisni hapur për këtë urdhër të Zotit Ali AHMETI, dhe gjithë opinionit kombëtar shqiptar t’ia tregoni të gjithë të vërtetën e hidhur mbi këtë rast, nga ku do të fillojë edhe të zgjidhet lëmshi për të gjitha “vdekjet enigmatike” të shumë atdhetarëve shqiptarë, qofshin ata nga trojet shqiptare të Shqipërisë Lindore nën IRJM, apo edhe nga Republika e Kosovës dhe Kosova Lindore (Presheva, Medvegja dhe Bujanoci) nën Serbi.

Shqiptarisht !


Kryetar i FDBK,

Mr. Gafurr ADILI (D.V.)

Tiranë, më 01 nëntor 2010

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close