Publikuar me datën: Thu, May 30th, 2013

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë

Filloi rikonstruimi i rrugës rajonale Haraçinë-Likovë

Shkup, 29 maj- Zëvendëskryeministri i Maqedonisë Musa Xhaferi, i shoqëruar nga zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve, Xhelal Bajrami, sot ka marrë pjesë në fillimin e punimeve për rikonstruimin dhe asfaltimin e rrugës rajonale Haracinë-Likovë.

Në këtë rast, zëvendëskryeministri Xhaferi theksoi se investimi në infrastrukturën rrugore mbetet prioritet i Qeverisë së RM-së dhe me realizimin e këtij projekti realizohet program i Qeverisë. “Sot këtu shënojmë fillimin e rikonstruimit dhe asfaltimit të rrugës rajonal nga Haraçina në Komunën e Likovës, përkatësisht fazën e parë të rrugës që përfshin diku 15 kilometra.

Realizimi i kësajfaze do të kushtojë mbi 2 milionë euro”, tha Xhaferi. Ai shtoi se ky projekt do të realizohet në tre faza dhe në tërësi do të kushtoj mbi 5 milion euro, ndërsa do të rikonstruohen dhe asfaltohen afër 30 kilometra. “Ky është vazhdimi i realizimit të programit qeveritar dhe partiak, ashtu edhe siç kemi premtuar.

Kjo rrugë do të jetë në shërbim para se gjithash të banorëve të të dy komunave, asaj të Haraçinës dhe Likovës”, theksoi zëvendëskryeministri Xhaferi. Ndërkohë, zëvendësministri i Transportit dhe Lidhjeve Xhelal Bajrami theksoi se faza e parë do të përfundojë brenda një viti dhe pastaj do të vazhdojmë me rikonstruimin dhe asfaltimin e dy fazave tjera.

Bajrami tha se me fazën e parë parashihet rikonstruimi dhe asfaltimi rrugës prej në Haraçinë deri në fshatin Ropalcë të Komunës së Likovës. Ndryshe, të pranishëm në këtë rast ishin edhe kryetari i Komunës së Likovës Sadulla Duraku dhe ai i Haraçinës Brahim Ajvazi si dhe deputetë dhe funksionarë tjerë të pushtetit qendror dhe lokal.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close