Publikuar me datën: Fri, May 27th, 2011
Afarist | AUTORI

VALON KRYEZIU- FRIZER PER MËSHKUJ NE RR.”FAHREDIN HOTI”PRIZREN “

 

BEJMË  RREGULLIMIN E FRIZURAVE DHE PRERJEN E FLOKEVE NE MENYRË PROFESIONALE  PER TË  GJITHA MOSHAT.

BEJMË  PASTRIMIN E FLOKËVE

 

JU  MIRËPRESIM NË QDO KOHË  NE PRIZREN -RR.”FAHREDIN HOTI”P.N.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close