Publikuar me datën: Tue, May 4th, 2010

Dokumentet në Facebook

Facebook dhe Microsoft kanë bashkuar forcat në mënyrë që shfrytëzuesve t’u ofrojnë shërbimin për ndarjen dhe këmbimin e dokumenteve nëpërmjet Internetit.
Shërbimi i quajtur Docs.com u mundëson shfrytëzuesve të Facebook krijimin, editimin, dhe këmbimin e dokumenteve të Microsofti Office me miqtë e tyre. Dokumentet e reja paraqiten në Facebook në kuadër të informatave për risitë, në mënyrë të ngjashme sikurse edhe freskimi i statusit apo fotografive.
Shërbimi tani për tani është në fazën testuese ashtu që probleme të caktuara janë të mundshme, ndërsa më vonë gjatë vitit Microsofti planifikon të ofrojë shërbim të ngjashëm për këmbim të dokumenteve pavarësisht nga Facebook.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close