Publikuar me datën: Thu, Mar 10th, 2011

Dick Marty sot në Parlamentin Evropian

Strasbourg, 10 mars – Raportuesi i Këshillit të Evropës, Dick Marty, i cili kishte përpiluar një raport me akuza për trafikim të organeve në Kosovë, duke akuzuar edhe kryeministrin Thaçi të ketë qenë në dijeni për këtë, pritet të flasë sot në një seancë të mbyllur të Komitetit për politikë të jashtme të Parlamentit Evropian. Parlamenti Evropian nuk ka lidhje me Asamblenë e përgjithshme të Këshillit të Evropës, ku kohë më parë ishte aprovuar raporti i Martyt me një shumicë të madhe votash. Parlamenti Evropian është një institucion i BE-së. Ky Parlament disa herë ka kërkuar që senatori Dick Marty, autor i raportit kontrovers, të flasë edhe para këtij organi të BE-së. Disa deputetë të Parlamentit Evropian dyshojnë në disa të dhëna që përmenden në raportin e Martyt, por duan që tash, pasi akuzat janë bërë, të gjitha të sqarohen deri në fund. Shumë deputetë të BE-së mbështesin idenë që EULEX-i të bëjë hetimet, ndonëse Dick Marty ka shprehur dyshime dhe ndaj gatishmërisë së EULEX-it që ta hetojë si duhet këtë punë duke thënë se dëshmitarët me të cilat ai ka folur kanë frikë dhe nuk u besojnë as hetuesve ndërkombëtarë.

Ndihmo Radio zeri mitrovices


Kontribuesit qe ndihmuan

Radio zeri Mitrovices ne menyr vullnetare

=========================

Muaji: Korik-2011

=========================

Gzim Koadralia 50 euro

_________________________

Hashim Kryeziu 35 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

Sami Zeneli 10 euro

=========================

Muaji: Janar-2012

=========================

Ilaz Azemi 40 euro

_________________________

Sami Zeneli 25 euro

_________________________

Naser Xani 25

_________________________

ERISA 15 euro

=========================

Muaji: Shkurt-2012

=========================

Gzim Halili 150 euro

_________________________

Xhafer Gjaka 50 euro

_________________________

Enver Hajzeri 25

_________________________

Muaji: Nentor-2012

=========================

Aslani Rejser (Danimark) 10 euro

_________________________

Xhevahir Gjonaj 50 euro

_________________________

Jeton Aliu 25 euro

_________________________

Sponzor gjeneral

VideoKlipe


Kliko ne kto ikona per ta ndegjuar radion:
Winamp windows Media Player Real Player

Dergo Urimet tuaj ne Radio Mitrovica


Fluturime nga Zvicra Kërko Fluturime te lira për Kosove Dizajn:KosovaPLUS
All Rights Reserved RadioMitrovica.eu

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close